top of page

Senior & Co. opent ‘The Blue Experience’ in Punda


Bezoekers van onze binnenstad kunnen op korte termijn genieten van een café, gecombineerd met een nieuw concept dat alle zintuigen van toeristen zal prikkelen en een nieuwe ervaring zal geven. Men kan de opbouw, die gaande is aan de voorzijde van het pand, al zien. Het pand bevindt zich naast het oude pand van Ackerman. Het café, dat door Senior & Co. beheerd zal worden, zal 15 juli opengaan. Dit is de eerste fase en in oktober zal de tweede en laatste fase plaatsvinden. The Blue Experience Café zal zijn proefdagen draaien van 15 t/m 18 juli.

'Wij zullen beginnen met het geven van een voorproefje aan lokale en internationale bezoekers van The Blue Experience', zegt Ramon - Operational Manager van Senior & Co. De naam zegt het al, het café is geïnspireerd door de bekende Blauwe Likeur. 'Elke dag zien wij hoe toeristen genieten van de likeur tijdens een tour bij Landhuis Chobolobo. Daarnaast zijn zij ook helemaal gefascineerd door de geschiedenis, oorsprong en het productieproces. Door de grote interesse van onze toeristen hierin, is het idee ontstaan om The Blue Experience op te richten.’ Straks, naast het genieten van een lekkere cocktail met uitzicht op onze Emmabrug, kunnen bezoekers een onvergetelijke ervaring opdoen waarbij al hun zintuigen worden geprikkeld.

Daarnaast levert The Blue Experience een bijdrage aan een levendige binnenstad, aldus de Operational Manager. ‘Een van de karakteristieken van een ondernemer is optimisme; en bij Senior & Co. loopt dat als een rode draad door het management. De economie van Curaçao en Punda heeft nu te maken met moeilijke tijden, maar wij geloven dat dit project een positieve bijdrage zal leveren op verschillende gebieden van de economie. Toerisme is daar zeker één van. Onze binnenstad Willemstad is een echt juweel en zijn gebouwen, met een koloniale architectuur in pastelkleuren, zijn een genot voor bezoekers. Wij zijn blij om straks met The Blue Experience te beginnen.’ Het café zal open zijn van maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 18 uur en op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. De bovengenoemde tijden kunnen echter nog wijzigen.

bottom of page