top of page

Lokale bedrijven kunnen rekenen op expertise Digicel Business


Met oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven heeft Digicel Business stressen onnodig gemaakt. Digicel Curaçao heeft zich ontwikkeld van een aanbieder van mobiele telecommunicatie in een leider op het gebied van Cloud en ICT oplossingen. De afdeling ‘Business’ heeft een CISCO- certificatie en is tevens de grootste CISCO-partner voor het Caribische gebied en Latijns-Amerika.

Bedrijfseigenaren willen het liefst hun zaak gezond en succesvol houden, en willen zich niet stressen over ICT oplossingen. De oplossingen die Digicel Business aanbiedt, zijn gemakkelijk uit te voeren en leiden tot een hoog rendement op de investering. Bijvoorbeeld, door het op afstand mobiel controleren van het nutsverbruik. De innovatieve oplossingen van Digicel Business garanderen een verlaging van de kosten en een verhoging van de veiligheid.

“Ondernemers die in innovatie investeren hebben een voorsprong op hun concurrenten. In plaats van te stressen over ‘cyber-security’, voorraadbeheer of verlies van documenten, kunnen ze vertrouwen op innovatieve oplossingen die hun zaak doen groeien. De tijd die ondernemers hiermee besparen, kunnen ze gebruiken om nieuw producten en diensten te ontwikkelen, om nieuwe klanten aan te trekken, of om hun relatie met de klanten te verbeteren”, zegt Mark Shoebridge, directeur van Digicel Business Solutions ABC. “We hebben ook in ons eigen netwerk geïnvesteerd. Elk bedrijf krijgt een eigen account manager die op de hoogte is van het type bedrijf en de diensten die het bedrijf aanbiedt. Hierdoor kunnen op maat gemaakte oplossingen aangeboden worden.”

Digicel Business is een gecertificeerde partner voor onder andere Microsoft, Dell, Oracle, HP, IBM, Fortinet i Broadsoft. De ‘Cisco® Gold Certification’ behelst een certificatie om ‘Cloud’ diensten van Cisco aan te bieden (Master Cloud Managed Services Provider ) voor het hele Caribische gebied. Dit plaatst Digicel Business op het allerhoogste niveau van Cisco-partners. Het Cisco-certificaat is slechts een van de 640 accreditaties van Digicel Business, die hen een solide partner maakt voor het verbeteren van de efficiency van hun klanten. Voor meer informatie: www.digicelbusiness.com/cw of telefonisch via 734 4444 van maandag t/m vrijdag van 8am tot 5pm.

bottom of page