top of page

Baker Tilly maakt nieuwe logo en identiteit bekend


Met trots presenteert Baker Tilly haar nieuwe logo, visuele identiteit en positionering Now, for tomorrow. Deze wijzigingen betreffen een wereldwijde 'rebranding'. Met andere woorden, alle Baker Tilly accountancy- en belastingadvieskantoren verspreid over de gehele wereld lanceren vanaf vandaag, 3 december 2018, hun nieuwe branding.

De 'rebranding' is gericht op het verstevigen en moderniseren van ons kantoor en het wereldwijde netwerk richting onze cliënten, onze medewerkers, onze accountancy- en belastingadviesdienstverlening en onze gemeenschap. Al de kernelementen die maken waar Baker Tilly's visuele identiteit voor staat, zoals de kleuren, de fonts, de beelden en applicaties, zijn volledig onderhanden genomen.

Managing partner Eric Vesseur van Baker Tilly Dutch Caribbean geeft over de nieuwe identiteit aan: "Naast onze expertise en bewezen capaciteiten om lokale en internationale cliënten op het hoogste niveau te bedienen, willen wij dat het Baker Tilly merk synoniem wordt voor onze betrokkenheid bij het bouwen van hechte relaties, het zijn van de gesprekspartner en onze inzet voor een duurzame toekomst. Dat is wat ons onderscheid. Wij nemen nu beslissingen voor een succesvolle en lange termijntoekomst voor onze cliënten, voor onze medewerkers, ons vak en onze gemeenschap. Vanaf vandaag staat Now, for tomorrow centraal in ons merk en onze communicatie."

Partner Victor Bergisch vult aan; “Groei zit in de kern van onze dienstverlening. Ons nieuwe logo is dan ook geïnspireerd op organische groeipatronen uit de natuur. Het benadrukt onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen voor de unieke behoeften van onze cliënten. De logonaam is gewijzigd in volledig kleine letters en aan elkaar geschreven en reflecteert onze toegankelijk- en dienstbaarheid naar onze cliënten en de verbondenheid binnen het netwerk."

De nieuwe identiteit is een reflectie van de wereldwijde Baker Tilly kantoren om te komen tot een eenduidige uitstraling. Na een constante groei en ontwikkeling van het Baker Tilly netwerk gedurende de afgelopen 20 jaar is nu het moment om te kiezen voor een nieuwe, wereldwijde identiteit. Een eenduidige uitstraling geeft een beter inzicht in wie we zijn, wat we doen en hoe we in de vele landen opereren.

De nieuwe identiteit gaat vanaf vandaag "live" in Curaçao, Aruba, Bonaire en St. Maarten alsmede in 130 andere jurisdicties om onder de gezamenlijke naam Baker Tilly onze hoogstaande accountancy- en belastingadviesdiensten aan te bieden.

bottom of page