top of page

Glacial doneert 60 kraampakketten aan Fundashon Duna Lus


“Glacial is een merk en product dat zeer geliefd is op Curaçao; het is een product van ons volk. Een moeder speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling, opvoeding en zorg van een kind. Wij willen hierin steunen door middel van het doneren van een kraampakket zodat de moeder een goede start heeft en de traditie kan voortzetten als het gaat om de zorg voor haar en haar gezin met de producten van Glacial”, aldus de brand manager van Glacial, Fahrida van West.

Het doneren aan Fundashon Duna Lus past perfect binnen de visie van Glacial; het focussen op persoonlijke zorg van elk lid binnen het gezin. Fundashon Duna Lus is geheel afhankelijk van donaties van derden aangezien zij niet gesteund wordt door de overheid. Glacial is blij dat zij steun kan bieden. Afgelopen vrijdag heeft de stichting 60 kraampakketten ontvangen met daarin een pluche pinguïn – de mascotte van Glacial, een slabbetje, een Glacial rub, een Glacial hand sanitizer – schone handen zijn belangrijk wanneer je in contact komt met een pasgeboren baby, een Alcolado Glacial 125 ml Pump Spray – makkelijk in gebruik en om in je tas te stoppen, een Alcolado Glacial 250 ml, een waaier – zeer handig voor tijdens deze warme dagen en een zakdoek. De pluche pinguïn is met de hand en veel toewijding gemaakt hier op Curaçao.

Op bijgaande foto een indruk van het moment van overhandigen van de 60 kraampakketten aan Fundashon Duna Lus. Voor meer informatie over Glacial en alle producten die u kunnen helpen bij de persoonlijke verzorging van u en uw gezinsleden, bezoek www.facebook.com/alcoladoglacial/

bottom of page