top of page

Caribbean Ticketshop: kaartjes kopen met Fun Miles


Fun Miles is al jarenlang een trotse supporter en ticketpartner van de beste evenementen, waaronder festivals als Amnesia en concerten van Marc Anthony, Oscar D'León en vele anderen. Kaarten voor dergelijke evenementen zijn altijd met Fun Miles verkrijgbaar geweest bij het Fun Miles-kantoor, en dit zal ook zo blijven. Fun Miles zet nu echter met trots een volgende stap door een solide partner te introduceren voor online kaartverkoop: www.caribbeanticketshop.com. Deze makkelijke, snelle en betrouwbare webwinkel maakt het mogelijk om Fun Miles te sparen én verzilveren. Voor elk online gekocht ticket ontvangen kaarthouders 20 Fun Miles – zelfs als dat ticket er met Fun Miles is aangeschaft! Deze nieuwe samenwerking maakt tickets kopen handiger, leuker en aantrekkelijker dan ooit.

Over Caribbean Ticketshop

Caribbean Ticketshop is de online ticketshop voor het Caribisch gebied. Nooit meer naar een verkooppunt rijden, kaartjes kwijtraken, of wachten in de rij. De veilige en moderne website www.caribbeanticketshop.com maakt het mogelijk om eenvoudig en snel te bestellen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Er zijn tickets verkrijgbaar voor een scala aan evenementen en activiteiten, van concerten tot culinaire festivals, en van tours tot sportevenementen. Betaalmogelijkheden zijn onder meer iDeal, PayPal, creditcard, (dit alles in euro’s of dollars) en nu ook Fun Miles. Eenmaal aangeschaft worden de kaarten gemaild naar de koper, die bij de ingang van het evenement een uitdraai kan laten zien of simpelweg de ticketcode op een smartphone. Makkelijker kan niet. Als extra service kunnen tickets van Caribbean Ticketshop nu ook gekocht worden via speciale terminals bij het Fun Miles-kantoor in Dominguito. Of uiteraard gewoon online op www.caribbeanticketshop.com

20 jaar Fun!

Dit jaar viert Fun Miles zijn 20ste verjaardag als het grootste spaar- en verzilverprogramma van het Caribisch gebied. Meer dan 100.000 leden op 4 eilanden gebruiken Fun Miles om leuke dingen te doen bij meer dan 150 van de meest vooraanstaande bedrijven in de regio. 2018 wordt een jaar vol festiviteiten, speciale aanbiedingen, evenementen en verrassingen. Nooit was er een beter moment om een Fun Miles-kaarthouder te zijn dan nu.

bottom of page