top of page

JCI IOBA Curaçao succesvolle Seminar met meer dan 160 deelnemers


Op dinsdag 18 September, heeft JCI IOBA Curaçao samen met zijn partners Banco Di Caribe, CINEX en University of Curaçao (UOC) een interessant seminar georganiseerd over ‘Digital Nomads’. Tijdens deze seminar werd het idee achter het project toegelicht en is meer uitleg gegeven over het onderwerp ‘Digital Nomad’. Ook is stilgestaan op de impact van deze nieuwe fenomeen op de economie van Curaçao en in hoeverre we Curaçao op de kaart kunnen zetten als een aantrekkelijke bestemming voor deze nog groeiende groep ‘Digital Nomads’.

Na het tonen van documentaire ‘One Way Ticket, the rise of the Digital Nomad’, hebben de uitgenodigde sprekers Olga Job (Digital Nomad), Carina Piggott (Digital Nomad) en de Minister van Economische Ontwikkeling, de heer Steven Martina een schitterende presentatie gegeven over ‘Digital Nomads’, waarbij ook enkele alternatieven zijn genoemd om Curaçao een interessante bestemming te maken voor deze nieuwe groep (werk)toerisme.

Na afloop van de presentaties werd een paneldiscussie gehouden waaraan als panelleden hebben deelgenomen ons Premier dhr. Eugene Rhuggenaath, de Minister van Ecomische Ontwikkeling dhr. Steven Martina, een vertegenwoordiger van UoC dhr. Guido Rojer jr., Carina Piggott als Digital Nomad, Nevita Mezas van The Business Connection en dhr. Ramon Koffijberg van CINEX. De aanwezigen konden vragen stellen aan de panelleden, waarna alle aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje de sessie afsloten met een gezellige ‘networking’ sessie op de patio van de UoC.

bottom of page