top of page

TEDxCuraçao is terug


Op 14 april vindt de derde editie van TEDxCuraçao plaats, met lokale en internationale sprekers. Dit lokale evenement dat plaatsvindt bij Villa Maria in Scharloo, valt onder het wereldberoemde TEDx-merk, dat bekendstaat om inspirerende presentaties en innovatieve ideeën. Het doel van TEDxCuraçao is het organiseren van een conferentie dat iets nieuws brengt door mensen samen te brengen in een dynamische en ongedwongen sfeer. Om ervaringen te delen, nieuwe ideeën op te doen, elkaar te inspireren en motiveren. TEDxCuraçao focust op het verbinden van de Curaçaose gemeenschap om ideeën te delen die het eiland positief vooruithelpen. Het evenement wordt op vrijwillige basis georganiseerd door een team van professionals. Het thema van dit jaar is ‘Smashing Boxes’.

Tijdens het evenement op 14 april bij Villa Maria komen tien sprekers aan het woord. Lokale helden en internationale experts, met uiteenlopende kennis en ervaring, informeren en inspireren de bezoekers van TEDxCuraçao met hun persoonlijke verhaal en baanbrekende ideeën. Ze gaan het gesprek aan en zoeken de discussie op.

De openingsspeech van TEDxCuraçao wordt gehouden door premier Eugene Rhuggenaath. De hoofdspreker van de 2018-editie van TEDxCuraçao is de wereldberoemde productiviteitsgoeroe David Allen. Deze 72-jarige expert op het gebied van productiviteit schreef meerdere succesvolle boeken, waarvan Getting Things Done (GTD) het meest bekend is. De zogenaamde GTD-methode is uitgegroeid tot een van de bekendste productiviteitsmethodes wereldwijd, waar ook op Curaçao gecertificeerde trainingen in worden gegeven.

Meer informatie over het programma en de sprekers is te vinden op de TEDxCuraçao Facebookpagina.

bottom of page