top of page

OP=OP Voordeelshop opent op Curaçao!


Binnenkort zal een echte discount drogisterij de deuren openen op Curaçao. Dit maakt boodschappen doen op het eiland een stuk voordeliger. De bekende Nederlandse drogisterij keten die producten voor persoonlijke verzorging, schoonmaakproducten en gezondheidsproducten aanbiedt, maakt nu ook op Curaçao haar debuut. Eerder dit jaar opende OP=OP binnen amper acht maanden tijd drie vestigingen op Aruba.

Hetzelfde als in Nederland

Met ingang van 1 december heeft OP=OP ook op Curaçao een eigen vestiging aan de Caracasbaaiweg 212. Daar kunnen klanten terecht voor een compleet assortiment A-merk-producten tegen veel lagere prijzen dan men gewend is. OP= OP is tot wel 50% goedkoper dan andere drogisterijen op het eiland. Op vrijdag 1 december zullen de deuren van OP=OP om 09.00 uur openen. Vanaf dat moment wordt de Curaçaose gemeenschap kwalitatieve hoogwaardige producten aangeboden tegen de scherpste prijzen.

Lennert van der Poel, de managing director van OP=OP, benadrukt dat de aantrekkelijke prijzen niet voor slechts één dag of een bepaalde periode gelden. Integendeel: de scherpe prijzen van OP=OP gelden elke dag, het hele jaar door. Van der Poel legt verder uit dat een van de redenen voor het opstarten van OP=OP is juist omdat drogisterij artikelen te duur zijn op het eiland. Het team onder de indruk was van de vestigingen in Nederland, het enorme en volledige aanbod van producten en de aantrekkelijke prijzen. De onderhandelingen, die meteen zijn begonnen, zijn succesvol afgerond met een samenwerking die vestigingen op Curaçao, Aruba en binnenkort ook op Bonaire behelst. De vestiging van OP=OP op Curaçao zal dezelfde inrichting en uitstraling hebben als de vestigingen in Nederland.

Over OP=OP

De eerste vestiging van OP=OP werd in 1997 in Klazienaveen, Nederland geopend. De keten richt zich op de verkoop van artikelen voor persoonlijk gebruik, evenals schoonmaakproducten en wasmiddelen, allemaal van A-merken. OP=OP begon jaren geleden met drie vestigingen; tegenwoordig zijn er verspreid over heel Nederland 140 vestigingen en heeft de keten 900 werknemers.

bottom of page